4 Tips om meer verkoop te genereren voor nieuwe makelaars in 2021

Aangezien de wereld in 2021 tijdens een pandemie op een nieuwe manier huizen dienen te verkopen, hebben beginnende makelaars verschillende kansen en uitdagingen. Hoewel sommige dingen hetzelfde blijven, zijn andere aspecten van essentieel belang tijdens een huisbezichtiging zoals de sociale afstand. Leer in dit artikel een aantal slimme tips voor succes voor nieuwe makelaars die in veranderende tijden een carrière beginnen.

Focus op digitale marketing

Omdat veel mensen nog steeds op afstand werken en op afstand werken, zoeken de meeste kopers online naar huizen. Nieuwe makelaars in onroerend goed moeten digitale marketing kennen om te slagen. Zoekmachineoptimalisatie is cruciaal om aanbiedingen onder de aandacht te brengen en nieuwe klanten aan te trekken. Gebruik tools als Google Analytics om trefwoord onderzoek uit te voeren. Voeg zoekwoorden met veel verkeer en weinig concurrentie toe aan beschrijvingen, artikelen, titels, afbeeldingen, video en metagegevens. Start een blog om updates te geven over eigendommen en lokale marktomstandigheden. Wanneer kopers klaar zijn om actie te ondernemen, onthouden ze agenten die contact hebben opgenomen en waardevolle bronnen waren tijdens hun zoektocht.

Ontwikkel een persoonlijk merk

Een van de eerste stappen voor nieuwe agenten is het definiëren van hun merken. Welke doelgroep wil de makelaar Utrecht bereiken? Hoe willen ze kansen creëren bij deze doelgroep? Agenten moeten een onderscheidende stem en aanpak hebben om zich te onderscheiden van de concurrentie. Van beginnende huizenkopers tot luxe investeerders, kies een niche en ga er achteraan door inhoud te posten om hun vragen te beantwoorden. Bekijk Google Trends, Facebook-groepen en Q & A-sites, zoals Makelaarsland, om te bepalen wat mensen willen weten. Maak content om nuttige informatie te verstrekken en een marktleider in een niche te worden.

Bereid je voor om te onderhandelen

Twee van de belangrijkste voordelen van een makelaar zijn flexibele uren en de mogelijkheid om een eigen salaris te schrijven. Het kost echter tijd om van deze voordelen te genieten. Beginnende makelaars moeten druk zijn, vaak nachten en weekenden werken om in contact te komen met nieuwe klanten. Wanneer mensen klaar zijn om huizen te laten zien of te bekijken, is het van cruciaal belang om ter plaatse te zijn wanneer agenten voor het eerst aan het werk gaan. Toegankelijk zijn helpt nieuwe makelaars om het netwerk te creëren dat ze nodig hebben om jarenlang winstgevend en productief te zijn.

Schakel een persoonlijke mentor in

Nieuwe aankoopmakelaars hebben veel vragen en antwoorden helpen hen hun doelen te bereiken. Werk samen met een mentor, zoals een aankoopmakelaar Utrecht op kantoor, om de branche te leren kennen. Lees branche publicaties, word lid van professionele vastgoedorganisaties en maak contact met succesvolle agenten en makelaars om het bedrijf te leren kennen.