hondenkussen

Benchkussen kopen

Wil je al een tijdje een benchkussen kopen, maar weet je niet wat nu juist geschikt is voor jouw hond? Dan ben je na het lezen van dit artikel volledig op de hoogte. Hondenkussens zijn er vooral om jouw hond een goede nachtrust te geven, maar ook om je ogen te plezieren. De kussens kun je verkrijgen in talloze kleuren, maten en designs. Let dus goed op je interieur bij de keuze van een hondenkussen!

 

De kwaliteit van het kussen

Het kussen moet een sterke buitenhoes hebben die 5-draads is afgelocked. Ga even na of dit netjes gedaan is. Verder is de rits een belangrijk onderdeel. Probeer eens om de rits een paar keer op en neer te halen. Zo zie je ook meteen of de binnenkant van de hoes van een goed materiaal is. Lees voor je aankoop altijd online de reviews van het kussen wat je wilt gaan kopen, hier kun je veel van leren!

 

Comfort kussen

Check even of je de buitenhoes kunt verwisselen. Dit staat in de meeste gevallen al aangegeven bij het product zelf. Op deze manier kun je hem namelijk gemakkelijk wassen. Verder is het dan ook erg handig om een tweede hoes er bij aan te schaffen. Deze kun je gebruiken als de andere gewassen wordt. Kijk ook of de vulling gemaakt is van kleine EPS pareltjes. In de goedkopere hondenkussens zie je vaak dat er goedkopere vulling is gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het kussen binnen de kortste keren zal inzakken en gaan klonteren. Door deze kleine EPS pareltjes is dit veel minder snel het geval. Daarnaast is dit warmte reflecterend waardoor de natte vacht van de hond snel droogt. Verder zorgt het voor minder lawaai en vormt het kussen zich naar de hond toe. Na het lezen van deze tips weet je voortaan waar je op moet letten bij de aankoop van een hondenkussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *