De perfecte doos bestellen

Moet jij ook regelmatig pakketten verzenden, maar ben je klaar met te grote dozen. Dit is onnodig en wanneer er een breekbaar product in zit, bestaat er ook nog eens een kans dat het kapot gaat. Door een doos op maat te bestellen bij Superdoos, weet je zeker dat niet onnodig ‘lucht’ verzendt.

Waarom een op maat gemaakte doos bestellen?

Het heeft verschillende voordelen om jouw producten in op maakt gemaakt dozen te versturen. Een van de belangrijkste voordelen is dat een op maat gemaakte doos goedkoper is, omdat je niet jouw producten hoeft te verzenden in te grote dozen. Daarnaast beschermt een op maat gemaakte doos jouw producten beter. Het product heeft weinig ruimte om te gaan schuiven, waardoor de kans dat er iets kapot gaat een stuk kleiner is. Ook presenteert een op maat gemaakte doos beter. Het oogt netjes en verzorgd voor de ontvanger. Dit draagt ook bij aan het imago van het bedrijf, wanneer jouw pakketjes altijd netjes en verzorgd verpakt worden. De kans is hierdoor groter dat klanten de volgende keer weer bij jou bestellen. Speciaal op maat gemaakte dozen zijn daarnaast beter voor het milieu dan ‘standaard’ dozen. Dit komt je minder karton verbruikt voor het versturen van de pakketten. Hierdoor gaat er dus minder karton de afvalbak in en draag je ook een steentje bij aan een schonere wereld!

Bestel jouw op maat gemaakte dozen bij Superdoos.nl. Je kunt hier eenvoudig jouw gewenste maten aanleveren en Superdoos zorgt ervoor dat de dozen netjes op tijd geleverd worden bij jou. Gebruik de dozen configurator om direct de prijzen te zien van 200 tot 5000 verschillende maten dozen. Daarnaast kun je zelf ook de doostype en soort karton kiezen. Zorg door de op maat gemaakte dozen voor een schonere wereld en bespaar ook nog eens kosten!