Een nieuwbouw woning gekocht en nu?

Weet jij al wanneer jouw nieuwbouw woning wordt opgeleverd? Wanneer je een nieuwbouw woning hebt gekocht kan het zijn dat deze nog gebouwd moet worden. Dan heb je nog even de tijd voor je gaat verhuizen. Heb je nu ook een eigen huis dan wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk verkopen. De meeste mensen proberen in hun huidige huis te blijven wonen tot zij kunnen verhuizen naar hun nieuwbouw woning. Soms zit er maar een paar dagen tussen het verhuizen van de ‘oude’ woning naar de nieuwe. Dan heb je in die dagen meer te doen als alleen te verhuizen. Een verhuisbedrijf inhuren is dan ook het beste dat je kunt doen tegen overmatige stress. Op het moment dat jij weet wanneer je huis wordt opgeleverd kun je al contact opnemen met een verhuisbedrijf. Om snel en efficiënt te verhuizen kun je het beste een regionaal verhuisbedrijf inhuren.

Verhuizen in Amsterdam kies voor een regionaal verhuisbedrijf

Ga je verhuizen in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam dan is een regionaal verhuisbedrijf eigenlijk een must. Een regionaal verhuisbedrijf weet namelijk precies welke straten eenrichtingsverkeer hebben. Zij kennen elk (te) smal bruggetje of elke te smalle straat. De verhuizers van een regionaal verhuisbedrijf zijn gewend aan smalle en hoge trappen in een huis. Een verhuisbedrijf van buiten Amsterdam kan dan misschien iets goedkoper zijn diensten aanbieden, maar weet vaak niet welke obstakels genomen moeten worden. Een regionaal verhuisbedrijf is tevens op de hoogte van de regelgeving van ‘zijn’ stad of buurt en mede daarom werkt een regionaal verhuisbedrijf gewoon efficiënter waardoor de bedragen onder de lijn ook altijd lager uitvallen dan bij een ander verhuisbedrijf. Zelfs al je vanuit Amsterdam naar een andere stad verhuisd ben je goedkoper uit met een verhuisbedrijf die alle obstakels in Amsterdam kent.

Moet je ineens met spoed verhuizen?

Een verhuizing brengt sowieso al veel stress met zich mee en een verhuizing is ook niet zomaar even gedaan. Maar wanneer je ineens met veel spoed moet verhuizen dan is dat helemaal stressvol. Wanneer je jezelf tijd, moeite en stress wilt besparen dan kun je een verhuisbedrijf inschakelen. Maar kun je ook een verhuisbedrijf inschakelen voor een spoedverhuizing? Ja, ook bij een spoedverhuizing kun je een verhuisbedrijf inschakelen. Let er wel op dat je vooraf weet wat de extra kosten (kunnen) zijn. Natuurlijk geldt ook voor een spoedverhuizing dat je beter af bent bij een regionaal verhuisbedrijf. Zeker wanneer je in Amsterdam of omgeving gaat verhuizen omdat hier nogal wat straten en bruggen niet toegankelijk zijn voor grotere verhuiswagens.

Datum verhuizing bekend: neem direct contact op met het verhuisbedrijf!

Neem, zodra je weet dat je moet verhuizen, contact op met het verhuisbedrijf. Heb je een spoedverhuizing dan kunnen zij direct bekijken of zij een mogelijkheid hebben voor die spoedverhuizing. Zij kunnen dan ook aangeven welke extra kosten er bij een spoedverhuizing bij komen. Omdat je onmogelijk alles zelf kunt doen is het goed om samen met het verhuisbedrijf vooraf te bepalen wat zij doen én wat jij zelf doet.