Je eigen zitzak maken

Je wilt een zitzak gaan kopen voor in je slaapkamer of woonkamer. Waar moet de zitzak aan voldoen? Met deze tips kunnen we je helpen om een zitzak te kopen die bij je past. Kies voor de zitzak met jouw kleuren en door jou samengestelde materialen. Vaak last van rugpijn? Kies dan voor een zitzak met ergonomische kenmerken. Bekijk de tips.

 

Kies een vulling die bij je past en waar je je comfortabel bij voelt.

Alle zitzakken zijn voorzien van materiaal vanbinnen. Bij elke zitzak is dit een ander materiaal. Bij de een zit een vulling om heerlijk in weg te zakken en bij de andere zit je super zacht. Dit komt door de EPS-parel vulling, deze miniscule parels zorgen voor het zachte zitten op de zitzak. Zitzak kopenmet een zachte vulling doe je dus met de EPS-parel.

 

De kleur laten matchen met de ruimte

Het is natuurlijk geen gezicht om een zitzak in je woonkamer te hebben die totaal niet past bij de kleuren van de woonkamer. Kies dus een kleur die bij de rest van de ruimte past en het geheel kloppend maakt. Wil je geen risico nemen? Dan kun je kiezen voor neutrale kleuren zoals wit, zwart of grijs. Wanneer je eens goed wilt experimenten kun je kiezen voor gifgroene, roze of felrode kleuren op je zitzak.

 

Ergonomie bij je zitzak?

Wanneer je regelmatig last hebt van je rug is het handig om te gaan voor een ergonomische zitzak. Op deze manier voorkom je namelijk dat je een verkeerde houding aanneemt met je rug en kun je tóch comfortabel zitten in je zitzak. Mensen met stress hebben vaak last van hun rug en kunnen met een ergonomische zitzak beter ontspannen en krijg je het gevoel dat je je in een zachte cocon bevindt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *