autoverzekering

Vind jouw droomauto!

Rijd je nog in een rammelkast, met een hoge kilometerstand? Dan heb je vast en zeker al eens om je heen gekeken naar die prachtige auto’s die je voorbij passeren op de snelweg. Hierin zou je ook zeker een ritje willen maken. Maar wat nou als je deze auto gewoon van jou kan zijn. Het is natuurlijk een investering voor op het lange termijn. Maar mochten de kosten het financieel niet toelaten, dan zijn er tegenwoordig ook leningen voor de aankoop van een auto.

Verschillende voorwaarden
Als je meer geld nodig hebt voor de auto, dan je spaargeld het toelaat. Dan kan je nadenken over een lening. We hebben hierin twee soorten leningen met verschillende voorwaarden.

– Persoonlijke lening
Je ontvangt eenmalig een vast bedrag om je auto te financieren. Je betaalt iedere maand een vast bedrag met rente terug. De rente en looptijd staan vast, waardoor je niet meer kan lenen en je precies weet waar je recht op hebt. Dit is de beste leenvorm van de twee.
 
– Doorlopend krediet
Weet je niet hoeveel geld je nodig gaat hebben voor het financieren van een auto? Dan kan je tussen de €2.500,- tot €75.000,- lenen. De looptijd en rente zijn flexibel. Hierbij betaal je alleen rente over het geleende bedrag. Echter is het rentepercentage elke keer anders en kan het zijn dat je onbewust te veel geld leent.

Een lening moet natuurlijk wel bij je passen. Gaat het om goede voorwaarden en voelt de aanbieder betrouwbaar voor je? Neem daarom de tijd om lening(en) vergelijken.


Vergelijk de verschillende soorten
Leen alleen het geld dat je echt nodig hebt, geld lenen kost natuurlijk ook geld. Vergeet ook niet de kleine lettertjes te lezen bij de voorwaarden. Om vervelende situaties te voorkomen.

De verschillende leningen kan je zeer gemakkelijk filteren op punten die voor jou van belang zijn, zoals bijvoorbeeld rente of looptijd. Zo vindt je een lening die echt bij jou past. Misschien rijdt je dan binnenkort wel in die prachtige auto, waar je nu alleen nog van kan dromen.