Comfortabele badjassen voor heren

Ieder thuispak is pas volledig met een heerlijke badjas. Van oudsher was een badjas altijd van badstof, maar hierin heeft de tijd niet stilgestaan. Vandaag de dag is een heren badjas te verkrijgen in verschillende stoffen, en dat tegen diezelfde lage prijs.

Als een bokser die de ring instapt

Mooi is dat veel badjassen ook met capuchon te verkrijgen zijn. Dit maakt het af. Iedereen kent het beeld wel van de opgewarmde bokser die in de ring staat te wachten op de tegenstander, in die tijd mogen de spieren niet afkoelen, vandaar dat de bokser een capuchon op heeft. Door de verscheidenheid van kleuren en stoffen in combinatie met een capuchon, zijn de badjassen van nu te omschrijven als sportief en trendy. De hoodie is in het straatbeeld niet meer weg te denken, dus waarom niet zoiets soortgelijks in huis?

De stoffen

Omdat de heren badjas veelal direct op de huid gedragen wordt, is het van belang dat de stof zacht en prettig is. Je kan kiezen uit de stoffen badstof, fleece, katoen, hamam, velours, en wafelkatoen. Alle stoffen voelen comfortabel aan en zijn makkelijk te reinigen. De stoffen hebben wel verschillende eigenschappen, en om te beginnen een omschrijving van twee uitersten. Badstof heeft zich bewezen als absorberend, maar een badjas van badstof is niet op te vouwen tot een klein pakketje. Daarentegen kan een badjas van de stof hamam wel tot zeer klein opgevouwen worden, maar hamam is geen stof waar je jezelf mee af kan drogen. De stoffen zijn dus niet te omschrijven als goed of slecht, maar enkel als verschillend.

Chique en klassiek

Omdat de heren badjas in de stoffen velours en wafelkatoen te verkrijgen zijn, is in feite de klassieke kamerjas weer terug. Als je dan ook nog kiest voor van die tijdloze kleuren zoals olijf, antraciet, denim, zand, en mocht het je staan zalmroze, dan heb je echt zo’n stijlvolle kamerjas. Het ziet eruit alsof het duur is geweest, maar de prijs valt enorm mee want voor tegen de vier tientjes heb je een exemplaar van velours en voor minder dan dertig euro van wafelkatoen.

Voor ieder wat wils

Omdat het assortiment kamer- en badjassen zo diep en breed is, kun je wel stellen dat er voor iedereen een geschikte te koop is. Badjassen zijn makkelijk online te bestellen, en dit omdat het met de maat niet zo nauwkeurig komt. De kamer- en badjassen zijn vlot uit voorraad leverbaar. De kwaliteit is goed. Zo is het badstof van nu lusvast, en verliezen badjassen tijdens het wassen geen kleur. Omdat de badjassen zo degelijk zijn, en tijdloos, heb je er jarenlang plezier van. Het is leuk om een man een badjas, bijvoorbeeld voor zijn verjaardag, cadeau te doen. Hij heeft immers iets wat hij echt gaat gebruiken, of zelfs volledig gaat verslijten, wat met veel andere presentjes niet het geval is. Het is met de kleur en de soort stof goed af te stemmen op het persoon, dit door het grote assortiment. Ben je op zoek naar een goede badjas? Kijk dan eens op Handdoeken Discounter!