Dubbele Cilinder Nachtsloten Geven Extra Veiligheid

Wanneer je een zijdeur hebt met een venster, met een nachtslot aan één kant dan ben je kwetsbaar. Dit komt omdat iedereen toe toegang wil hebben simpelweg het venster met zijn hand kan breken en het draaislot aan de andere kant kan omdraaien. Dit geldt ook voor bedrijven! De meeste bedrijven hebben inbouwschuifslot aan beide kanten, maar bedrijven die alleen een draaislot aan de binnenkant hebben maken het redelijk makkelijk voor inbrekers. Voor onze cliënten die een venster hebben dichtbij of in een deur met enkelzijdig nachtslot, raadt Slotenmaker24.nl altijd aan om een dubbel nachtslot te instaleren. Commerciële klanten moeten hetzelfde doen. We kunnen naar je bedrijf toe komen de binnenste draaislot met lage beveiligingsniveau vervangen met een normaal inbouwschuifslot met hogere beveiligingsniveau.

Elk standaard nachtslot zou dieper in de sluitplaat moeten gaan dan een standaard knop pen. Het is aanbevolen om het nachtslot tenminste 1” in de sluitplaat te laten steken. Hoe langer de worp, hoe moeilijker het is om in te breken door het deurkozijn te spreiden. Normale nachtsloten gebruiken een sleutel om het slot te ontgrendelen wanneer je van buiten komt, en van de binnenkant is de deur met een draai aan de deurknop te openen, wat voorkomt dat je in geval van nood vast zit. Inbrekers kunnen echter makkelijk inbreken door het glas in een venster te breken, naar binnen te grijpen en simpelweg de deur te ontgrendelen, ook wanneer de deur op slot zit, zelfs met een nachtslot. Normale nachtsloten zijn daarom alleen aan te raden voor vaste buitendeuren zonder glas of met brievenbussen binnen 36” van het slot. Mochten er toch glas panelen dichtbij zijn, kunnen nachtsloten nog steeds gebruikt worden wanneer het glas bedekt is met een veiligheidsfolie voor de preventie van breuken.

Een andere preventie maatregel die bedrijven en huiseigenaren beiden kunnen uitvoeren is een deurslot plaat installeren. Deurslot platen zorgen voor meer veiligheid en maken het moeilijker voor inbrekers om de deur te forceren. Wanneer een inbreker bijvoorbeeld een koevoet neemt en je deur probeert open te breken, houdt de deurslot plaat stand en blijft intact. Deurslot platen zijn goedkoop en de installatie is meestal niet een tijdsintensief proces, hoewel je in overweging moet nemen waar de deur van gemaakt is en op basis daarvan berekenen hoe lang de installatie van deurslot platen zou kunnen kosten.

Bedankt voor het lezen! Bekijk voor meer informatie Slotenmaker24.nl waar je de oplossing voor alle slotenmakerij behoeftes kunt binden! Ik kijk ernaar uit om alle vragen omtrent slotenmakerij of veiligheid te beantwoorden. Slotenmaker-24.nl is de slotenmaker in Almelo welke  24/7 voor u paraatstaat!