Hoe kun je je huis vegan proof herinrichten

Als je veganist bent en dus alleen maar vegan producten koopt, wil je ook de decoratie van je huis en meubels volgens de veganistische levensstijl inrichten. Dit is echter nog niet zo gemakkelijk. Vaak zit er toch wel ergens leer of wol verwerkt. Wij geven je wat tips hoe je dit het beste kunt doen.

# 1 Zoek een (vriendelijke) favoriet

Er zijn veel opties voor textiel en ontwerpelementen die heerlijk comfortabel, gemakkelijk schoon te maken en medelevend zijn. Begin met het verkennen van veganistische alternatieven voor je beddengoed. Hoewel veel beddengoed dierlijke producten zoals wol, dons en zijde gebruiken, zijn er comfortabele, duurzame en luxueuze alternatieven voor deze producten, waarvan er vele minder duur en duurzamer zijn dan hun tegenhangers op basis van dieren! Bekijk stoffen zoals tencel, bamboe, modal en katoen. Vind een nieuwe favoriet!

# 2 Kies vijf om levens te redden

Veganistische glamour hoeft niet van de ene op de andere dag te gebeuren. Breng wat tijd door in de kamer die je opnieuw wilt ontwerpen en maak de balans op van alleen de items die je wilt ruilen voor veganistisch materiaal. Het kunnen fluwelen kussens zijn, een wollen deken of een leren stoel. Selecteer vijf van deze items die je wilt wijzigen en maak een spelplan. Waar zou je ze voor ruilen? Welke stoffen passen het beste bij jouw compassievolle benadering en de algehele uitstraling van de kamer? Neem de tijd om items te selecteren die je leuk vindt en neem ze op in je kamer nadat je je lijst hebt. Leg een tijdsbestek vast om dit proces te herhalen.

# 3 Textuurwisseling

Probeer een soort textiel of stoffering uit je huis te filteren als je een uitgebreider project wilt doen. Heb je veel lederen items die een meer compassievolle alternatief nodig hebben? Begeef je eraan om je reis naar veganistisch design te beginnen door langzaam alle leren items in je huis te vervangen. Dit kunnen stoelen, accessoires of andere items zijn die met huiden zijn gemaakt.

Stel voor jezelf een tijdschema op op basis van uw budget en wens om de ruimte op te frissen. Verbind je ertoe om binnen drie maanden al het leer in huis te ruilen voor betere alternatieven. Het is verbazingwekkend welke verandering kan plaatsvinden als je je op één element tegelijk concentreert. Veganistisch meubilair is super mooi, minder duur en redt dieren. Het is een win-win situatie.

Ben je op zoek naar meer vegan producten, kijk dan zeker eens naar de website Veganly. Hier koop je bamboe producten, vegan verzorgingsproducten, voeding en coconut bowls.