Lemax kersthuisjes kopen bij Felinaworld

Iedereen heeft wel eens van die schattige kerstdorpen gezien. Kerstdorpen geven altijd een levendige sfeer aan de woonkamer. De een heeft een kleine verzameling op de vensterbank of onder de kerstboom en de ander heeft een uitgebreid kerstdorp met alles erop en eraan. Meer weten of kerstdorpen? Lees hier meer.

Kerstdorpen bestaan uit kleine verlichte kersthuisjes met poppetjes. Vaak start je met een paar huisjes maar na een tijd is vaak het kerstdorp zeer uitgebreid. Denk aan lantaarns, figuren, treinen, auto’s, winkels en nog veel meer. Je kan het kerstdorp helemaal naar eigen wens invullen.

Lemax kersthuisjes

Bekende huisjes op het gebied van kerstdorpen zijn de Lemax huisjes. De Lemaxhuisjes zijn de kern van je Lemax kerstdorp. Om de Lemax huisjes heen kan je natuurlijk je dorp tot leven brengen met andere Lemax artikelen zoals Lemax figuren, Lemax accessoires, Lemax bomen en Lemax Taferelen.

Verschillende stijlen

Lemax huisjes zijn er in verschillende soorten en maten en in verschillende stijlen. Je kan bijvoorbeeld een Lemax kerstdorp bouwen in de stijl van het Amerikaanse platteland of in een Victoriaanse stijl. Je kan ervoor kiezen om je kerstdorp helemaal in één stijl te bouwen maar je kan ook meerdere stijlen combineren. Je kan de dorpen verder aankleden met wat mos of wat kunstsneeuw. Wees een beetje creatief en dan kan je al snel je eigen mooie kerstdorp bouwen.

Lemax kersthuisjes kopen

Felinaworld heeft een erg ruim kerstdorp-assortiment met meer dan 2000 producten. De collectie is altijd up-to-date en het aanbod is varieert van basis huisje tot luxe uitbreidingen. Kijk voor Lemax kersthuisjes op Felinaworld.com en profiteer van de vele voordelen. Zo zijn de producten morgen in huis als je besteld vóór 22.00u en kan je achteraf betalen. Ook kan je binnen 30 dagen je aankopen ruilen of terugsturen.

Geniet van een fijne kerst en maak je woonkamer extra gezellig met een Lemax kerstdorp!