De trend van 2019: zwarte binnendeuren met glas

In alle woon magazines en woonwebsites word je er mee dood gegooid: zwarte binnendeuren voorzien van glas. Voorgaande jaren werd er meer aandacht besteed aan de buitendeuren, dan aan de binnendeuren. Een binnendeur is in veel gevallen sfeerbepalend voor je interieur. Je kunt een zwarte binnendeur bijvoorbeeld gebruiken als overgang van de hal naar de woonkamer. Door het glas creëer je meer ruimte en lichtaanval. Door de zwarte kleur past een stalen binnendeur perfect bij een industrieel interieur.

Zwarte binnendeur op maat

Bij gewoongers.nl is het mogelijk om een zwarte binnendeur geheel op maat te laten maken.  Zij kunnen al je wensen doorvoeren. Alle afmetingen zijn mogelijk. Of je nu een glazen binnendeur voor in de woonkamer, keuken of badkamer wilt. Niets is hen te gek. Zelfs wanneer je geen recht plafond hebt kunnen ze de deur op maat maken. Ze beschikken over een eigen fabriek. Hierin vindt de gehele productie plaats. Dit heeft als voordeel dat ze de kwaliteit die ze beloven, kunnen waarborgen.

Stijlvol en goedkoop

Een zwarte binnendeur gecombineerd met lichte muren zorgt ervoor dat je interieur een strakke en industriële uitstraling krijgt. Zwarte binnendeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur. Ze zijn steeds meer in trek en normaal gesproken erg prijzig. Normaal worden deze binnendeuren altijd gemaakt van staal in combinatie met glas. Je hebt tegenwoordig ook aluminium deuren met glas. Aluminium is hoogwaardig materiaal met een krasbestendige afwerking en is niet van staal te onderscheiden. Het voordeel van aluminium is dat het langer mee gaat dan staal, want het roest niet. Ook is het demontabel, dus handiger met het vervoeren van de stijlvolle deur. Een zwarte binnendeur past werkelijk in ieder interieur. Of je nu houdt van een klassieke of moderne stijl.  Het is geschikt voor iedere ruimte: van smal grachtenpand, tot kantoorpand, tot aan een grote loft.