De veiligheid van het gebruik van een trap in huis

Je organiseert je kast, wanneer je een glimp opvangt van een rol wc-papier op de bovenste plank. Nu heb je een paar opties hier. Of je laat die felbegeerde rol wc-papier op de plank liggen, of je klimt omhoog om het op te halen. Reik je naar de trap, of reik je naar een stoel of iets dergelijks dat in de buurt is? Als je van nature de stoel wilt pakken, moeten we dat oplossen.

Door jarenlange observatie hebben we mensen tot het uiterste zien gaan om te voorkomen dat ze de trap uit de garage halen, in plaats daarvan kiezen ze voor stoelen, planken, dozen, enz. Om bij dat onbereikbare item te komen. Je hebt het waarschijnlijk zelf gedaan. Eerlijk gezegd hebben we het allemaal gedaan, maar het moet stoppen. Het is onpraktisch en onveilig.

Ik weet zeker dat iedereen zijn redenen heeft waarom ze niet altijd naar een trap grijpen voor deze huishoudelijke taken, maar mijn eerste gedachte is dat de trap misschien te groot, te zwaar, te ver weg of gewoon uit het zicht is. Er is niet veel dat we kunnen doen om uw mentaliteit te veranderen dat het ophalen van de trap een gedoe is, maar er zijn veel dingen die kunnen worden gedaan aan de andere problemen.

Begin met de juiste trap

Niet elke trap is geschikt voor elke taak, daarom is het belangrijk om een ​​paar verschillende trappen in huis te hebben. Uw trap met meerdere posities is geweldig voor grote projecten, maar is niet nodig voor kleine huishoudelijke taken. Als je begint met de juiste soort trap of opstapkruk voor je project, beweeg je al in de goede richting.

De ladders zoals de DIRKS trappen van Klimexpert zijn ultralicht met een slank opbergprofiel, waardoor hij gemakkelijk te dragen en op te bergen is, zodat u bij de ladder kunt voor al uw taken. Als alternatief een van de opstapjes van Little Giant, zoals de Jumbo Step; is een geweldige optie om je wat extra hoogte te geven. De Jumbo Step en MightyLite hebben ook comfortabele treden en staande platforms, die je het gevoel geven alsof je op de grond staat, in plaats van een klimhulpmiddel.

Door een kleine, lichtgewicht, gemakkelijk op te bergen trap of opstapkruk in uw huis te hebben, zult u merken dat u vaak voor de trao kiest om toegang te krijgen tot uw onbereikbare items in uw huis.

Rollende stoelen

Hier is de deal: een rolstoel mag nooit worden gebruikt om te klimmen, ook niet als je iets probeert te bereiken in je thuiskantoor, en de rolstoel staat naast je. Het is geen trap en het rolt onder je uit.

Bedden

Hoewel een bed je wat extra hoogte kan geven als je de gloeilamp boven je bed probeert te vervangen, is het geen stevig oppervlak. Net als de hierboven genoemde rolstoel, verlies je je evenwicht en doe je jezelf pijn.

Aanrecht

Dit is degene die we het vaakst zien in keukens en badkamers. Uw aanrecht is misschien stabiel en sterk genoeg om u te ondersteunen, maar zou dat moeten? Het is niet alleen vies om met je vuile schoenen of blote voeten op de plek te staan ​​waar je je eten klaarmaakt in de keuken, maar het is ook niet ontworpen met de bedoeling om een ​​volwassen volwassene (of een klein kind) te laten staan ben ermee bezig. Op een aanrecht staan ​​is een geweldige manier om je evenwicht te verliezen en te vallen, en eventueel wat gerechten mee te nemen.

Tafels

Raadpleeg het gedeelte hierboven over werkbladen. Hetzelfde geldt hier en het is minder stevig dan je aanrecht, dus dat is des te meer reden waarom je nooit op een tafel zou moeten staan.