Design verlichting bij jou thuis!

Lampen zijn toch wel vaak een kleine struikelpuntje, vooral bij het inrichten van je interieur ontstaan er vaak fikse discussies. Iedereen in het huis wilt natuurlijk dat alles klopt met de verlichting. Het moeten mooie, unieke lampen zijn die de juiste hoeveelheid licht kunnen geven in verschillende dagdelen. S ’avonds moet er gemakkelijk een boek kunnen worden gelezen en moeten de juiste delen van de woonkamer óf slaapkamer op een natuurlijke manier belicht worden.

De zoektocht naar de juiste lampen met de juiste functies kan dan ook zeer moeilijk zijn voor de meeste mensen. Over de jaren heen wordt er ontzettend veel uitgeprobeerd maar ben je toch niet geheel tevreden. Design verlichting kan dan uitkomst bieden, zowel in uitstraling als in functionaliteit.

Het laten maken van je eigen design lamp

Brand van Egmond is een atelier die unieke design lampen vervaardigt en wereldwijd bekend staat om zijn beeldende moderne collectie verlichting. Binnen deze atelier wordt er gestreefd naar de hoogste kwaliteit handgemaakte lampen die worden geleverd aan particuliere klanten en naar stylisten en interieur architecten over de hele wereld. Dus als je op zoek bent naar unieke en handgemaakte design lampen, kan jij je laten inspireren door het atelier te bezoeken. Naast dat er vaste collecties worden gemaakt, bestaat er ook de mogelijkheid tot maatwerk. De mogelijkheden van het maatwerk zijn onbegrensd. De wensen en behoeften van de klant staan hier voorop. Wel moet er natuurlijk ruimte over blijven voor de creativiteit van de kunstenaar!

Van interieur naar fashion

De kledingstijl van een persoon weerspiegelt vaak wel hoe het interieur is ingericht. En andersom natuurlijk ook! Beide onderdelen staan vaak met elkaar in verband. Het is dan ook aannemelijk om te zeggen dat deze mensen ook wel kunnen genieten van een wat uniekere kledingstijl. TheLittleGreenbag heeft deze behoefte gezien en is volledig in dit gat gesprongen! Deze webshop biedt ontzettend veel verschillende producten aan. Van woonaccessoires naar complete koffers. En dat alles met unieke uitstralingen. Dus als je op zoek bent naar unieke accessoires, tassen, kleding, schoenen of zelfs advies op dit gebied, dan zit je bij TheLittleGreenBag goed!