Vergeet de trap niet

Vaak denken mensen, laten we de muren van onze keuken of woonkamer schilderen, maar vergeet ook de trap niet. Er bestaat speciale verf voor de trap, deze is antislip en geurloos. Doordat de verf op waterbasis is kan je er in snelle tijd weer gebruik van maken. Want het zou natuurlijk lastig zijn als je twee dagen moet wachten om terug naar boven te kunnen. Een trap schilderen lijkt niet het makkelijkste om een likje verf te geven. Daar speelt de verf perfect op in. De verf heeft een gemakkelijke verwerking met een uitstekende vloeiing. Hierdoor heb je minimale kans op blaasjes, niemand zal het verschil zien of je het zelf hebt gedaan of een professionele schilder hebt ingehuurd.

Kies voor kwaliteit van Sigma

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin, staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Door de hoge reviews van klanten mogen zij trots op de hoge kwaliteit van het product. Iemand die nog nooit een verfborstel in zijn handen heeft gehad kan zelfs het resultaat van een professional afleveren. Heeft je trap dringend nood aan een nieuw likje verf? Twijfel dan niet om het zelf te doen! Bestel online de traplak die jij wilt hebben of ga eens langs in de showroom. Kies je favoriete kleur uit en stel deze samen. Met een pot van 1 of 2,5 liter kom je al een heel eind. Blijkt het toch niet voldoende te zijn kan je snel nog een pot bijbestellen. Verf.nl staat bekend om het grootste verf- en kleuraanbod te hebben, je zal dus ongetwijfeld een leuk kleurtje voor jouw trap vinden.

Geef ook een tweede laag aan de trap

Wanneer je de trap schildert zal je waarschijnlijk niet met de eerste laag voldoende dekking bieden. Net zoals bij muren schilderen kan je ook best een tweede of zelfs meerdere lagen aanbrengen aan de trap. Niet enkel voor de directe dekking is dat voordelig maar ook voor het resultaat op lange termijn. Wanneer je een extra laag aanbrengt zal de trap minder snel kleur verliezen. Dan mag het nog een kras- en slijtvaste, maar ook kleurvaste verf zijn. De vorige kleur kan steeds doorkomen als je maar een laag aanbrengt.