Dit huisdierentoilet is als een kattenbak voor honden

Perfect voor koude dagen of wanneer u niet thuis kunt komen om de hond uit te laten!

Vergeet met uw hond te wandelen in de regen of huisdierenongevallen in uw huis op te ruimen. Nu kan je harige vriend een geautomatiseerd huisdierentoilet hebben om het naar de wc te gaan veel gemakkelijker te maken. Called Inubox, het hondentoilet ontworpen voor honden vangt, verwerkt en bevat afval met een geautomatiseerd proces.

Wanneer uw huisdier op het Inubox-platform stapt, detecteert het systeem uw hond en zodra ze klaar zijn met zichzelf te ontlasten, detecteert het het afval en sluit het het platform om het op te ruimen. Dan zet het ook een traktatie in voor uw huisdier.

Als hondenbezitters realiseren we ons dat we te veel uren weg van huis zijn, onze honden met rust laten, en dat kan honden ziek maken door zijn plas te lang vast te houden. Daarom hebben we het eerste volledig geautomatiseerde hondentoilet gemaakt, zodat ze het op aanvraag kunnen gebruiken. Je hond heeft een plek nodig om zijn behoefte te doen terwijl je op het werk bent, je huis blijft schoon en geurloos en je hond zal gelukkig zijn.

De medeoprichters van Inubox zeggen dat dit ‘s werelds eerste slimme huisdierentoilet voor honden is. Er zijn echter vergelijkbare slimme producten om huisdierafval te verwijderen op de markt.

Brilliant Pad, een zelfreinigend toiletkussen. Het werkt het beste voor honden onder de 10 kg. die zijn getraind in pads en gebruikt een timer of een knop om vuile pads uit te schakelen ten gunste van schone nieuwe.

Nest Robot 3 Connect, een automatische kattenbak. Het werkt onder andere op wifi, dus u kunt het gebruik van de kattenbak op afstand volgen. Zwerfafval wordt automatisch in een afvallade geschept voor handsfree afvoer.

Toch lijkt de Inubox enkele interessante functies te hebben, van de 20 ingebouwde sensoren die de activiteit van uw huisdier analyseren tot de hydrofonische technologie die de oppervlakken afvalbestendig maakt. Dit systeem levert het afval verpakt in een verzegeld zakje, net zoals u zou hebben als u de poep zelf opraapt. Automatisch een traktatie inzetten is geniaal! Er is een app waarmee je het toestel op afstand kunt bedienen, maar er is ook een klein touchscreen. De Inubox geeft zelfs een geur af in de lucht nadat uw huisdier haar ding heeft gedaan, waardoor het functioneler is dan echte menselijke toiletten.