Hoe maak je de schoenen van je kinderen goed schoon?

Kinderen laten nooit de kans voorbijgaan om in een plas te springen of verstoppertje te spelen in belachelijke hoekjes en gaatjes.

Al dat rondrennen resulteert in een aantal rommelige, stinkende schoenen die dringend behoefte hebben aan een grondige schoonmaakbeurt. Dus wat is de beste manier om hun schoenen schoon te maken?

Ontdek hoe je vuile suède schoenen, modderige leren schoenen en groezelige canvas schoenen schoonmaakt, en hoe je die stank voorgoed kunt verbannen!

Hoe verzorg je suède soft babyschoenen

Schoenen met een zachte zool zijn de beste schoenen die je kunt krijgen voor je baby. Ze helpen de voeten zich gezond te ontwikkelen en te groeien, beschermen kleine voetjes tegen de elementen en zorgen voor een goede grip wanneer ze beginnen te kruipen, zoals de schoenen van het merk Bobux.

Je zou denken dat het op deze leeftijd voor baby’s onwaarschijnlijk is dat hun kleine schoenen vuil worden. Hoe naïef waren we ooit. Zelfs de kleinste, schattigste baby’s kunnen een manier vinden om van hun schoenen een zooitje te maken.

Of je ze nu aftrapt als je op pad bent, of als je vies wordt terwijl je buiten rondhangt, je zult merken dat die schoenen in een mum van tijd het vuil verzamelen.

Bobux schoenen met zachte zool hebben een leren bovenwerk en zachte, suède zolen. Om deze babyschoentjes schoon te maken, raden we af om ze in de was te gooien, omdat ze er misvormd en gekrompen uit kunnen komen.

Gebruik in plaats daarvan een suèdeborstel om vuil te verwijderen en een vochtige doek om het resterende vuil weg te vegen. Het leren bovenwerk kan met een vochtige doek worden schoongeveegd.

Hoe kinder canvaschoenen te reinigen

Canvasschoenen zijn geweldige alledaagse schoenen voor kinderen. Ze kunnen gemakkelijk omhoog of omlaag worden aangekleed, maar het is belangrijk om te onthouden dat ze van katoen zijn gemaakt, zodat ze vuil kunnen worden.

Het is niet moeilijk om canvasschoenen schoon te maken, gelukkig! Als de kinderen door de modder zijn gegaan, wacht dan tot het vuil opdroogt voordat je de schoenen een flinke dreun geeft. De meeste modder moet er gewoon af vallen!

Maar als er hardnekkige vlekken blijven, doop dan een oude tandenborstel in koud water vermengd met een paar druppels wasmiddel voor een zachte scrub.

Hoe zorg je voor leren schoenen

Leren schoenen zijn de sterkste schoenen voor kinderen, omdat ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Vaak hebben ze gewoon een snelle wisbeurt nodig.

Als ze een betere reiniging nodig hebben, kunt u een schoenenborstel gebruiken om modder en vuil weg te vegen. Gebruik vervolgens een vochtige doek om het overtollige vuil weg te vegen.

Hoe stinkende schoenen te reinigen

Hoe kunnen onze kinderschoenen in hemelsnaam zo stinken? Stinkende kinderschoenen schoonmaken is waarschijnlijk het meest gehate deel van het ouder zijn (een beetje overdreven misschien, maar de stank verdient het), maar het is ook absoluut noodzakelijk.

Je kunt dit op verschillende manieren doen, afhankelijk van hoe stinkend die schoenen zijn. Je kunt stinkende schoenen 24 uur in de vriezer leggen om bacteriën te doden. U kunt inlegzolen ook desinfecteren door ze in azijn en heet water te weken. Of strooi wat soda in de schoenen om de stank eruit te zuigen. Kindervoeten zweten meer dan tweemaal zoveel als volwassenen, dus het is geen wonder dat hun schoenen een beetje stinkend kunnen worden!

Natuurlijk, als alle hoop verloren is en er gewoon geen manier is om die groezelige, stinkende schoenen schoon te maken, is het misschien tijd om ze een nieuw paar te kopen. Bobux heeft stijlvolle en comfortabele kinderschoenen voor je kleine groepje! Blader vandaag nog door ons assortiment.