Inspirerende ideeën om een achtertuin in luxe resortstijl te creëren

Inspirerende ideeën om een achtertuin in luxe resortstijl te creëren

Zou je graag een achtertuin in resortstijl hebben? Een heerlijke plek om feesten of borrels te organiseren? Of gewoon een plek om te ontspannen met je favoriete wijn en boeken. Als dat het geval is, hebben wij een aantal ideeën verzameld die je makkelijk kunt implementeren om je eigen luxe achtertuin te creëren.

Buiten woonkamer

Hoewel het misschien nodig is om wat meubels aan te schaffen, zal je met een buiten woonkamer meer tijd in de buitenlucht doorbrengen. We raden aan om hem te plaatsen onder een overkapping met glazen schuifdeur. Op deze manier breid je jouw leefruimte smaakvol uit naar buiten. Denk ook aan het installeren van onderzonwering zodat je zelfs tijdens de heetste dagdelen comfortabel buiten kunt zitten.

Moderne vuurkorf

Aan een vuurkorf die je even uit de schuur haalt doen we niet meer. Je wilt er een die in een prachtige tafel gemonteerd zit. Dit geeft je tuin niet alleen de uitstraling van een luxe resort, maar in combinatie met een lounge set creëer je de perfecte plek om bij het haardvuur te zitten en te ontspannen onder de sterrenhemel.

Filmavonden met een openluchtbioscoop

Verander je buitenruimte in jouw eigen bioscoop door een projectiescherm toe te voegen. Familie en vrienden zullen graag langs komen voor een filmavond. Vergeet de popcorn niet! Oh, en als je slim bent zorg je ervoor dat je rond je nieuwe, moderne vuurkorf kunt zitten wanneer je ’s avonds film aan het kijken bent. Zo blijven jij en je gasten lekker warm.

Grote parasols

Het gebruik van parasols voor buiten voegt die gewenste luxe resortervaring toe aan elke ruimte. Soms is dit alles wat je nodig hebt om jouw achtertuin een geweldige make-over te geven. Door een grote buitenparasol toe te voegen, kun je direct een schaduwrijke zit- en ontspanningsruimte creëren waar je elke dag van zal genieten.