Schapenvacht24 voor schapenvacht van eigen vee

Cathy van Schapenvacht24.nl verkoopt schapenvachten en schapenvlees op de markt en in de schapenschuur te Elst (U). Zoek het mooiste schapenvacht uit dat bij u past.

Schapenvacht en schapenvlees van eigen slacht

Wij slachten Schapen en runderen. Wij kijken met een schuin oog naar de kwaliteit van het vlees en de schapenvachten voor de verkoop. Dikke schapenvachten leggen wij aan de kant en worden vervaardigd tot een schitterend product.

Schitterende schapenvachten geeft uw huis karakter

Decoratieve schapenvachten van de hoogste kwaliteit kan u uitzoeken zodat het lijkt of uw hele huis verbouwd is. Wij verkopen geen schapenvachten online omdat u via een scherm de vachten niet kan beoordelen.

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal en zijn specifieke kleur. Ook de glans van een schapenvacht verschilt erg per vacht. U moet de schapenvachten voelen en ruiken voordat u deze aanschaft.

Geen enkel schapenvacht is hetzelfde

Legt u 10 witte schapenvachten of 10 bruine schapenvellen naast elkaar dan zal u zien dat ze alle 10 een andere kleur hebben. Geen enkel schapenvacht heeft dezelfde kleur. Op een foto kan u echt geen schapenvacht uitzoeken, u zal zien dat de vacht of kleiner of dunner is dan verwacht. De natuurlijke glans is niet te zien op de computer. U moet de schapenvachten zowel in de schaduw zien als in het licht, pas dan kan u een schapenvacht kopen.

Waarom zijn onze schapenvachten dik?

Schapen grazen de hele dag langs de Maas en worden bijgevoerd. Door de rust en het goede eten heb je op een gegeven moment een fantastisch stukje vlees. Vachten hebben een geweldige dikke kwaliteit waardoor je levenslang van een schapenvacht kan genieten. Een schitterende glans verraad het goede leven wat de schapen hebben gehad.

Waar kan ik schapenvachten kopen?

Er zijn 6 mogelijkheden waar u terecht kan voor een schapenvacht.

 1. In onze schapenschuur op afspraak in Elst (U) 7 dagen per week
 2. Dinsdag op de markt in Veenendaal tot 12.30 uur
 3. Woensdag markt Wageningen tot 12.30 uur
 4. Donderdag markt Rhenen tot 12.00 uur
 5. Vrijdag markt Bennekom tot 12.30 uur
 6. Zaterdag markt Wageningen tot 16.00 uur.

Wat doe ik met een schapenvacht?

Schapenvachten worden gebruikt voor:

 • Over de bank of in de stoel
 • Op de grond voor de kachel
 • In de badkamer
 • Voor op commode baby
 • In de kinderwagen 
 • In bed voor doorliggen
 • Naast het bed op de grond
 • Decoratief liggend in de kamer

Dit zijn slechts een paar voorbeelden waarvoor klanten naar onze schapenzolder in Elst (U) komen.

Welk schapenvacht past bij mij?

Klanten hebben altijd een bepaalde kleur schapenvacht in gedachten als zij hier komen in de schapenschuur of op de markt. Nog nooit is iemand naar huis gegaan met de vacht die ze in gedachten hadden.

Altijd zien mensen andere schapenvachten  die net wat breder zijn met meer glans. Komen klanten met 2 personen dan wordt het een lastig verhaal. Schapenvacht is persoonlijk, met name de glans en het hoogpolige karakter van de schapenvellen is doorslaggevend. Twee karakters is lastig schapenvacht kopen.

Kleur schapenvacht kiezen

Schapenvacht kopen betekent dat u moet kiezen uit duizenden kleuren. Vaak worden wij gebeld of er witte vachten zijn. Meestal zeggen wij: Ja hoor 300 soorten witte schapenvachten hebben wij. Dit is niet overdreven, wij denken dat er een slordige 700 kleuren wit bestaan.  Witt schapenvacht kopen is het lastigste. Het zijn allemaal super vachten en dat maakt kopen lastig.

Cathy van Schapenvacht24.nl helpt u graag

Schapenvacht uitzoeken? Kom gezellig langs op de markt of maak een afspraak om onze schapenzolder te bezoeken van schapenvacht24.nl . Cathy heet u welkom, 7 dagen per week welkom om schapenvachten te kopen.