foto op canvas

Jouw foto op canvas voor in de woonkamer.

Je huis vertelt meer over je persoonlijkheid, dan je zou denken. De manier waarop je je huis inricht en je voorkeur voor printjes of bepaalde kleuren. Ieder huis is uniek, met in het een wat meer persoonlijkheid dan de ander. Sommige mensen houden van veel decoratie en fotolijstjes, de ander niet. Maar één ding komt overeen, we houden allemaal van ons gezin, je partner en je familie.

Een foto spreekt meer

In de woonkamer mag best wat eigenheid en karakter aanwezig zijn, dit kan je invullen met kunstwerkjes van de kinderen of een grappige foto van de huisdieren. Maar het allerleukste is toch wel een foto van vrienden of familie,  een blijvende herinnering die een speciale of bijzondere dag weer doet opleven. Een foto op canvas hangt natuurlijk prachtig in de slaap of woonkamer. Door familie en vrienden, die op bezoek komen zal er zeker over gesproken worden want het is een echte eye-cather in huis. Deze bijzondere foto mag zeker gezien worden!

Goed om te weten

Op een canvas doek kan je kiezen voor zijdeglans of mat. Zijdeglans zorgt voor een diepe, prachtige kleurweergave. Bij mat krijg je een mooie, natuurlijke uitstraling. Beide mogelijkheden zijn waterbestendig en krasvast. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Natuurlijk moet een foto op een canvasdoek haarscherp en super mooi zijn om de beste kwaliteit te behouden, daarom is er gekozen voor een duurzaam frame die enorm lang mee gaat en waar je dus veel plezier van zal hebben.


Ook leuk om cadeau te geven


Is je zus of vriendin pas moeder geworden? Of zijn je kinderen het huis uit? Voor elke gelegenheid, is er een geschikte foto om deze te laten drukken op een doek. Hoe leuk is het om cadeau te mogen krijgen. Want je eerste dochter, daar ben je zo trots en gek op. Dat mag iedereen weten, dat verdient een plekje in huis. Of een prachtige reis waar jullie samen op het topje van de berg staan, dat moment vergeten jullie nooit meer!

Of te wel, een foto op canvas kan altijd. Fleur je huis op of verras iemand met een zeer uniek cadeau. Of maak een collage van grote en kleine canvas doeken aan de muur, van het gezin. Want een foto zegt meer dan duizend woorden, toch?