Musthaves voor de kinderkamer

Als je net een kindje hebt gekregen, dan is niets leuker dan een kinderkamer inrichten. Maar wat zijn nu echt items die niet mogen ontbreken in je kinderkamer? Wij geven je tips zodat je later nooit spijt krijgt van dingen waar je niet aan gedacht had!

Groeimeter

Eens de kleine er eenmaal is, gaat alles in snel tempo. En na een paar maanden denk je al, ‘wat is hij/zij groot geworden’. Het gaat sneller dan je lief is. Leg deze periode daarom ook vast met een groeimeter. Een super leuk item voor je kinderkamer waar je jarenlang later nog plezier van zult hebben. Koop een gepersonaliseerde groeimeter met de naam of geboortedatum van je kindje.

Bedhemel

Maak de kinderkamer extra gezellig met een bedhemel. Het hemeltje is te gebruiken voor boven het bed of ook leuk in de hoek van de kamer met een schattig bankje eronder. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar je kleintje zal er ook leuk mee kunnen spelen en urenlang verstoppertje spelen.

Lampje voor kinderkamer

Een lampje voor in de kinderkamer is altijd een leuk idee. Breng licht, sfeer en warmte in de kinderkamer met een lampje dat verschillende kleuren geeft, geluid maakt en vanzelf uit gaat als het bedtijd is. Er zijn veel leuke lampen te koop die een bijdrage aan de slaap van je kleine zullen leveren.

Muurdecoratie

Muurdecoratie geeft veel sfeer aan je kinderkamer. Je kunt hier bijvoorbeeld de naam van je kleine ophangen, leuke figuren of quotes. Of wat dacht je van een mooi wandkleed. Muurdecoratie zal extra sfeer aan je babykamer geven en de kamer nog meer opvrolijken.

Dierenkoppen

Maak een dierentuin van de kinderkamer met pluche dierenkoppen. Kinderen zijn gek op dieren. Je kunt dierenkoppen op veel websites bestellen tegenwoordig. Waar is jouw kleintje gek van?