Sikkens Alphacryl Pure Mat Verf nu online te bestellen

Sikkens Alphacryl Pure Mat Verf is een hele matte, oplosmiddelvrije, schrobvaste verf voor binnenmuren. De verf is bedoeld voor ruimten met strijklicht dat naar binnen valt. Deze verf geeft niet alleen kleur maar ook bescherming aan de wand. De verf is vanaf 5 graden te gebruiken en watergedragen. Wanneer je de verf op een oppervlak aanbrengt, ziet de wand er zeer mat uit. Wanneer je een hele mat uitziende wand wilt hebben, dan is deze verf ideaal. De verf is bovendien isolerend en glanst niet op na het reinigen. Ook is de verf schrobvast. De verf is beschikbaar in allerlei kleuren zodat je een goede selectie kan maken voor een kleur die echt bij jouw wand past. De potten waarin Sikkens Alphacryl Pure Mat Verf te verkrijgen is bevatten een inhoud van 1L, 5L of 10L.

Hoe breng je de verf aan?

Sikkens Alphacryl Pure Mat Verf is eenvoudig aan te brengen met een kwast, roller en airless spuitapparatuur. Het is verstandig om de randen van de wanden met de kwast te verven zodat je de hoeken en de randen mooi kunt afwerken. Voor de grote oppervlakten kun je het beste een roller of airless spuitapparatuur gebruiken. Exacte instructies over het aanbrengen van de verf kan je op internet vinden. Het is aan te raden goed voor te bereiden en alle stappen te volgen om het aanbrengen van de verf zo goed mogelijk te laten verlopen. Houd er rekening mee dat de verf moet drogen en dat je niet gelijk dingen kunt verhuizen of tegen de wand aan kunt plaatsen. Het duurt ongeveer 1 uur voordat de verf stofdroog is en je moet ongeveer 6 uur wachten totdat je de verf over kan schilderen. Het rendement ligt tussen de 8-12 m2 per liter. Je hoeft de verf van tevoren niet te verdunnen. Water toevoegen is dus niet nodig.

Kleurenwaaiers

Er zijn diverse kleurenwaaiers beschikbaar zodat je goed kunt kijken welke kleur het beste op jouw wand past. Hierdoor doe je geen miskoop en weet je zeker dat je de juiste verf hebt gekozen. Verven kan veel tijd kosten en je doet het liever geen twee keer als het niet nodig is. Door de fijne verwerking en prachtige vloeiing van het acryl ziet de verf er erg mooi uit op de wand, waardoor de wand een professioneel ogende look heeft. De verf is dan ook niet voor niets verkozen door de Consumentenbond als ‘Beste uit de Test’. Je kunt de muur eenvoudig voorstrijken met een bijpassende verf, genaamd Sikkens Alphacryl Pure Primer Sf. Op deze manier ben je goed voorbereid en weet je zeker dat de muurverf goed tot zijn recht zal komen. Dit zorgt ervoor dat de verf in één keer goed op de muur terecht zal komen en hoef je niet twee keer te verven voordat de wand naar wens geverfd is. Kortom, verven met Sikkens Alphacryl Pure Mat vergt een goede voorbereiding, maar dan heb je ook wel een mooi resultaat.