Snoepen en gezond eten? Dat kan met suikervrije pralines!

Tegenwoordig zijn we steeds bewuster bezig met onze gezondheid. Veel mensen hebben (weer) het goede voornemen om gezonder te gaan eten en om wellicht een paar kilootjes af te vallen. Maar om een gezond voedingspatroon is makkelijker vol te houden als we af en toe ook wat lekkers blijven eten. Chocolade is een goede snack maar helaas wordt er vaak veel suiker aan toegevoegd omdat cacao van zichzelf bitter is. Hoe lichter de chocolade, hoe meer suiker er is toegevoegd. Meerdere onderzoeken tonen aan dat chocolade mensen gelukkiger maakt.

Witte chocolade

Wist jij dat er in witte chocolade eigenlijk helemaal geen cacao zit? Dit is slecht nieuws voor de witte chocolade lieghebbers. In de cacao zit namelijk de dopamine en magnesium die een positief effect hebben op je gezondheid. Doordat cacao niet in witte chocolade zit, bevat deze chocolade dus ook niet de gezonde stoffen. Dit maakt het natuurlijk niet minder lekker.

Suikervrije chocolade

Om toch te kunnen genieten van chocolade in een gezondere levensstijl wordt suikervrije chocolade steeds populairder. Nog niet veel merken bieden suikervrije chocolade aan. Wanneer dat wel zo is, wordt de suiker vaak vervangen voor Stevia. Dit is een plant waarvan de bladeren worden gebruikt. Het nadeel hiervan is dat het een bittere smaak geeft, wat je absoluut niet wil bij chocolade. Gelukkig bestaat er ook lekkere suikervrije chocolade

Gust Royal

Gust Royal heef haar uiterste beste gedaan om de lekkerste suikervrije chocolade te ontwikkelen. Alle pralines zijn van hoge kwaliteit en worden met de hand gemaakt van echte ambachtelijke chocolade. Er is een ruim aanbod van verschillende soorten suikervrije pralines. Zo zijn de doosjes suikerpralines in drie verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast zijn pralines verkrijgbaar in verschillende smaken en vormen. De suikervrije pralines zijn eenvoudig online te bestellen bij Gust Royal. Doordat ze eigen producent zijn, ben je verzekerd van een snelle levering.