Trends voor 2019: deuren en kozijnen

Deuren en kozijnen zijn dingen die we aan de uitstraling van het huis continu kunnen blijven veranderen. En er zijn op dit gebied ontzettend veel verschillende trends. Maar welke trends zien we nu terugkeren in 2019?  We zijn voor je op onderzoek uitgegaan en hebben het voor je opgesomd.

Stalen deuren


Stalen deuren zijn een trend die ontzettend hip en modern is. Deze deurenbestaan uit glas en zwart staal en geven je woning een industriële uitstraling.Je kunt deze deuren in het gehele huis laten terugkeren – zowel binnen alsbuiten. Wanneer je dus echt mee wil gaan met de trend moet je deze  deuren zeker overwegen.


Kunststof kozijnen

Vroeger had ieder huis de prachtige houten kozijnen, helaasworden deze steeds vaker vervangen door kunststof kozijnen. Het nadeel hiervanis wel dat je dan vaak enkel witte kozijnen hebt. De houten kozijnen kun jeverven, maar de kunststof kozijnen niet. Ondanks dat zien we steeds meerwoningen met de kunststof kozijnen omdat de kunststof kozijnen een stuk langermee gaan. Dat is wat de mensen denken, maar dat valt eigenlijk reuze mee.


Zwarte kozijnen

Omdat de binnendeuren steeds vaker zwart zijn zien we ook steeds meer zwartekozijnen. Hierdoor creëer je een totaal beeld met de industriële look. Wanneerje al over relatief goede kozijnen beschikt kun je deze een verflaagje geven enhierdoor ben je relatief goedkoop uit. Zorg echter wel dat je de juiste verfgebruikt.


Hangdeuren 

Ook zien we steeds vaker hangdeuren in de woning teug keren. Deze hangdeurenhangen vaak aan een prachtig systeem. Deze schuifdeuren kun je terug latenkeren in de gehele woning. Het leuke van deze hangdeuren is dat ze je woningniet alleen een industriële uitstraling geven maar ook een landelijke. Je kuntje eigen inrichting dus naar keuze hier op in laten spelen.